ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, Σεπ 01 2014

Μεγάλη ανησυχία στη βρετανική κυβέρνηση προκαλεί ο αριθμός των Βρετανών πολιτών που έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, καθώς και τα στοιχεία που δείχνουν πώς εκατοντάδες άλλοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σε Συρία και Ιράκ, για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Δευτέρα, Σεπ 01 2014

Ποιoς θα μπορούσε να φανταστεί ότι αν κάποιος παρέδιδε λευκή κόλλα στις Πανελλήνιες θα μπορούσε να περάσει σε Πανεπιστήμιο και μάλιστα στην Αθήνα!
Κι όμως συνέβη... 

Δευτέρα, Σεπ 01 2014

Αυτά τα οποία τεκταίνονται στις μέρες μας σε παγκόσμιο επίπεδο και την προσπάθεια των ΗΠΑ και της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης να χωρίσουν τον κόσμο σε ζώνες επιρροής ανάλογα με τα οικονομικά τους συμφέροντα τα είχε προβλέψει και τα είχε αποκαλύψει από το 2011 κατά τη διάρκεια ομιλίας του μπροστά......

Κυριακή, Αυγ 31 2014

Ένα εξάχρονο αγόρι αποκεφάλισε η Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία επειδή ήταν χριστιανός. Η καρατόμηση έγινε αρχές Ιουνίου, ωστόσο το θέμα αναρτήθηκε στο jihadwatch την Κυριακή 31 Αυγούστου.

Κυριακή, Αυγ 31 2014

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει η είδηση πως ζευγάρι που θέλησε να τιμωρήσει το 4 (!) μηνών βρέφος του, κατέληξε να το σκοτώσει και να το πετάξει σε μια λίμνη, καταγγέλλοντας παράλληλα την... απαγωγή του.

Σάββατο, Αυγ 30 2014

Τις αιχμαλώτισαν, τις ανάγκασαν να ασπαστούν το Ισλάμ και τις πούλησαν στη Συρία για να παντρευτούν. Τι καταγγέλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σάββατο, Αυγ 30 2014

Ένας Πακιστανός πανεπιστημιακός τον οποίο απελευθέρωσε ο στρατός έπειτα από 4 χρόνια αιχμαλωσίας του από τους Ταλιμπάν αφηγήθηκε σήμερα ότι συνάντησε τον πρώην τους ηγέτη Χακιμουλάχ Μεχσούντ, που σκοτώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από ένα αμερικανικό, μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αλλά και ότι......

Παρασκευή, Αυγ 29 2014

Μια θανατηφόρα αμοιβάδα που τρώει τον ανθρώπινο εγκέφαλο εντοπίστηκε σε πόσιμο νερό τριών κοινοτήτων της Λουιζιάνα.

Τετάρτη, Αυγ 27 2014

Αφήνουν τις πατρίδες τους και σπεύδουν να προσφέρουν το κορμί τους στους τζιχαντιστές – Ερχονται σε επαφή με δεκάδες άντρες και συνήθως επιστρέφουν πίσω έγκυες.

Σελίδα 1 από 27

Θέατρο η Ζωή μου

Video Νέα

Κοινωνικά Δίκτυα