ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, Οκτ 22 2014

Δείτε πως ο Ελληνικής καταγωγής μάγος Chriss Angel, καταφέρνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, να κόψει στην μέση δυο ανθρώπους χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα.

Δευτέρα, Οκτ 20 2014

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, τα παντρεμένα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου ήταν ελαφρώς πιο πιθανό να έχουν ένα ευτυχισμένο και μεγαλύτερο σε διάρκεια γάμο, σε σύγκριση με όσους γνωρίστηκαν με πιο παραδοσιακούς τρόπους.

Κυριακή, Οκτ 19 2014

-Όπως προέκυψε, η 39χρονη υποχρέωσε δις τη 17χρονη -την οποία γνώριζε από το φιλικό της περιβάλλουν- να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 73χρονο που ήταν γείτονας της πρώτης.

Σάββατο, Οκτ 18 2014

Μια 17χρονη διέπραξε ένα άνευ προηγούμενου έγκλημα. Αφού πρώτα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, το έπνιξε, στη συνέχεια πήρε το άψυχο κορμάκι του και προσπάθησε να το αποτεφρώσει μέσα σε μια ξυλόσομπα.

Παρασκευή, Οκτ 17 2014

Το Βατικανό πρόσφατα ανακοίνωσε την μείωση των επισκεπτών στο παρεκκλήσι της Σιστίνα, προκειμένου να προφυλάξει από την φθορά τις πολύτιμες τοιχογραφίες του μεγάλου αναγεννησιακού ζωγράφου Μικαλάντζελο, που κοσμούν την οροφή του διάσημου ναού του καθολικισμού.

Παρασκευή, Οκτ 17 2014

Ζευγάρι Βρετανών από το Νιούκασλ που αντλούσαν παρηγοριά για τον θάνατο της γιαγιάς τους στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν θάψει μαζί της έπαθαν σοκ όταν η νεκρή... τους απάντησε.

Παρασκευή, Οκτ 17 2014

-Η Άσια Μπίμπι, μητέρα 5 παιδιών, είχε καταδικαστεί σε θάνατο καθώς είχε κριθεί ένοχη για βλασφημία το Νοέμβριο του 2010.

Τετάρτη, Οκτ 15 2014

-Ο τουρκικός στρατός, όπως φαίνεται και στα πλάνα, πυροβολεί εναντίον Κούρδων και Σύρων αμάχων, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να γλιτώσουν από την κόλαση των τζιχαντιστών.

Τετάρτη, Οκτ 15 2014

Εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και επέστρεψε έχοντας μάθει μία ξένη γλώσσα. 

Τρίτη, Οκτ 14 2014

Στο βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας 

Σελίδα 1 από 9

Θέατρο η Ζωή μου

Video Νέα

Κοινωνικά Δίκτυα